Verhuizen is een zware klus, daarom is het in veel gevallen handig om een verhuisfirma en een verhuislift te huren uit Berlaar. Een verhuisfirma beschikt over diverse verhuisliften, die zij met plezier inzetten om uw verhuis in goede banen te leiden. Gaat u uw piano of wasmachine verhuizen? Schakel een verhuisfirma in!

Start gratis offerteaanvraag!

Deze liftservice, inclusief bediener brengt uw meubels veilig boven. Benieuwd naar de prijzen van de verhuur van een verhuislift? U vraagt geheel kosteloos enkele offertes aan via het offerteformulier. Zo komt u eenvoudig in contact met een verhuislift en een liftservice die ladderliften tot zijn beschikking heeft.

verhuislift bij verhuisfirma Berlaar

Voordelen van onze offerteservice:

  • Geheel gratis en vrijblijvend, u heeft dus geen aankoopverplichting.
  • Vind eenvoudig en snel een verhuisfirma voor uw verhuis.
  • Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken!

Soorten verhuisliften

Een degelijke verhuisfirma heeft verschillende verhuisliften, ladderliften of meubelliften ter beschikking. Dit gaat zelfs van de 1e tot de 18e verdiep! Verhuisliften komen altijd met een bediener. Ook in Berlaar zijn er verhuisfirma’s werkzaam die door het inzetten van een ladderliften of verhuisliften uw verhuis vlekkeloos laten verlopen.

Een verhuislift huren voor uw verhuis? Vergelijk altijd gratis offertes en bespaar.

standaard verhuislift Berlaar

Standaard verhuislift

Gebeurt de verhuis tot de 5e verdieping? Dan wordt een standaard verhuislift ingeschakeld. Een standaard verhuislift is net wat groter dan de gewone liften die we kennen en is elektrisch te bedienen. Ook deze wordt op de locatie gemonteerd en meestal op de begane grond bedient door 1 verhuizer. Vaak wordt er ook 1 verhuizer extra ingehuurd om de verhuis van boven goed te begeleiden en de spullen goed op de verhuis lift te zetten. De standaard verhuislift, zonder verhuizer, is te huren vanaf €90,- per dag.

ladderlift Berlaar

Ladderlift Berlaar

Maar in Berlaar kan er meer! Vindt de verhuis plaats van de 6e tot de 8e verdiep? Dan gebruikt de verhuisfirma een ladderlift die gemonteerd staat op een wagen. De ladderlift wordt vergezeld met één bediener en één of twee verhuizers. Met een ladderlift gaat het verhuizen van meubels een stuk gemakkelijker dan wanneer dit zelf getild moet worden.

Maar de liftservice gaat nog hoger!

Bij sommige verhuisfirma’s bestaat de mogelijkheid om zelfs tot de 18e verdiep te gaan. De prijs ligt dan uiteraard wel hoger. Dit wordt ook wel een ladderwagen genoemd. Vanaf verdieping 12 en hoger zijn er meestal standaard twee bedieners om alles in goed banen te leiden. Een ladderlift met één bediener is op weekdagen voor gemiddeld €70,- per uur te huur.

elektrische lift Berlaar

Elektrische lift Berlaar

Stel, u verhuist van een appartement tot de 3e verdiep. Veel appartementen hebben een trappenhal, maar geen lift. Bent u op leeftijd, slecht ter been of wilt u gewoon dat uw spullen goed en veilig verhuisd worden? Schakel een verhuisfirma met een elektrische lift in. De elektrische lift wordt opgebouwd en bediend door de verhuizers. Hierdoor verloopt uw verhuis verloopt! De gemiddelde prijs voor alleen de elektrische lift, op weekdagen, is €100,- voor 1 dag.

Gratis verhuis offertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Ladderwagen in Berlaar huren

Een ladderlift is een liftbak die door middel van elektrische bediening over een ladder naar beneden en naar boven gaat. Moeten verhuisspullen naar hele hoge verdiepingen? Dan is de ladderwagen de uitkomst. Een ladderwagen reikt, dankzij de hoge ladder, tot hoge verdiepingen. Zo worden spullen eenvoudig verhuisd naar welke verdieping dan ook.

Heeft u een zware kast die u op de bovenste verdieping van uw woning in Berlaar wilt neerzetten? Of wilt u een tuinmeubel op uw dakterras plaatsen?

In dergelijke gevallen is het verstandig om een ladderwagen te huren. Zulke meubels passen namelijk niet door uw trapgat. Huurt u een ladderwagen, dan komen er vaak 1 of 2 verhuizers mee om de ladderlift te bedienen. Voor een ladderwagen + 2 bedieners betaalt u op weekdagen gemiddeld €120,- per uur.

Wat kost een verhuislift/ladderlift?

Gaat u een verhuislift of ladderlift huren? Dan wilt u natuurlijk weten wat de prijzen zijn.

Een elektrische lift kost op weekdagen en op zaterdagen €100,- voor 1 dag. Een ladderlift of ladderwagen huren is wat prijziger. Voor een ladderlift betaalt u tussen de €70,- en €130,- per uur. Dit is afhankelijk van de dag van de verhuizing en hoeveel bedieners er meekomen.

Waarom komen er bedieners mee?

Er komt te allen tijde een bediener of verhuizer mee. Het is ook mogelijk om twee bedieners te regelen bij de verhuur. Deze verhuizers bedienen de verhuis lift en zorgen dat de meubels stevig op de lift komen te staan.

De prijs voor een ladderwagen huren met twee bedieners op weekdagen is €120,-. Op zaterdagen ligt de prijs voor een ladderwagen rond de €150,- per uur. In onderstaande tabel vindt u meer prijsinformatie. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag kosteloos offertes aan.

ladderlift prijs

Kosten verhuislift huren 2024

Soort lift Geschikt voor verdiep Gem. prijs weekdagen* Gem. prijs zaterdag *
Elektrische opbouwlift
Elektrische lift 1 t/m 3 €100,- voor 1 dag €100,- voor 1 dag
Ladderlift
Verhuislift + 1 bediener 1 t/m 6 €70,- per uur €90,- per uur
Verhuislift + 2 bedieners 1 t/m 6 €105,- per uur €130,- per uur
Ladderwagen
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €150,- per uur
Extra verhuizer 7 en hoger €30,- per uur €40,- per uur
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gaat u verhuizen en heeft u veel zware meubels en spullen?

Huur een verhuisfirma met een ladderlift in die de verhuizing voor u regelt!

Verhuislift voor elke verhuis

U schakelt een verhuislift met bediening in voor elke verhuis: wat u ook moet verhuizen of op welke verdieping het ook is. Er zijn altijd verhuisliften of ladderliften beschikbaar voor de verhuizing, denk aan een meubellift, pianolift of wasmachine lift.

In onderstaande kopjes leest u meer informatie over de soorten verhuisliften.

Meubellift in Berlaar

Door de verhuur van een meubellift in Berlaar bespaart u uzelf een hoop ongemakken. Zo raken uw meubels niet beschadigd, spaart u uw rug en hoeft u niet onnodig meubelstukken te demonteren en te monteren.

Wat verhuist u gemakkelijk met de meubellift?

Met een meubellift verhuist u eenvoudig kasten, tafels of stoelen. Het is ook een optie om een zwaar dressoir te verhuizen met de meubellift.

Gratis verhuis offertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Pianolift nodig bij een piano verhuis?

Een piano is groot, log en dus lastig te vervoeren of te verhuizen. Als u uw verhuis gaat plannen, is het te zwaar om de piano verhuis zelf te doen. Een piano verhuis is werk voor echte professionele verhuizers. Een piano moet goed ingepakt zijn, zodat de piano niet beschadigt.

Huur een pianolift in om uw piano verhuis veilig uit te vervoeren. U kunt ook een pianokar huren, deze heeft rupsbanden waar de lift de piano eenvoudig over trappen vervoert. Een verhuislift met bediening is handig in dit geval, zodat de verhuizer eenvoudig de lift bedient.

Video: piano verhuizen met pianokar

Benieuwd wat er mogelijk is? Bekijk de video!

Wasmachine lift bij wasmachine verhuizen

Een wasmachine verhuizen is geen fijne klus, daarom wordt vaak een wasmachine lift gebruikt. Dit is een verhuislift die geschikt is om zware apparaten te verplaatsen. U huurt een wasmachine lift als de wasmachine te zwaar is.

Er bestaat een speciale wasmachine lift die dankzij de twee keer twee wielen, een wasmachine eenvoudig de trap op tilt. Een dergelijke wasmachine lift is niet goedkoop, maar zorgt er wel voor dat de wasmachine zonder moeite meerdere verdiepingen op getild wordt. Dankzij deze verhuislift hoeft u zich geen zorgen te maken over een wasmachine verhuizen.

Verhuislift Berlaar; voor bedrijven en particulieren

Verhuisliften worden veel door particulieren gebruikt, om meubels en andere zware voorwerpen te verplaatsen en te verhuizen. Heeft u een bedrijf wat naar een nieuw pand gaat verhuizen? Dan is het uiteraard ook mogelijk om verhuisliften of een ladderlift te huren in Berlaar.

De liftservice, inclusief verhuislift en bedieners, zorgt ervoor dat het verhuizen van kasten, bureaus en stoelen een stuk eenvoudiger gaat. Wat voor verhuizing u ook gepland heeft, of u nu een particulier of bedrijf bent, schakel een verhuisliftservice in met verhuisliften en verhuizers die u helpen.

liftservice Berlaar

Waarom een verhuisfirma inschakelen?

Het inhuren van een liftservice met professionele verhuizers is een van de belangrijkste voordelen aan een verhuis in Berlaar. Zij nemen uw zorgen uit handen en zorgen dat de verhuizing soepel verloopt. Diverse onderdelen van de inboedel of uw interieur vergen een aparte aanpak van verhuizen, waar zij in gespecialiseerd zijn.

Bovendien huurt u ook eenvoudig een verhuislift of meubellift zodat het eenvoudiger is om de wasmachine of zware antieke kasten te verhuizen naar een hoge verdiep. Met een verhuislift service weet u zeker dat uw verhuizing veilig én zonder problemen verloopt!

Wat moet u zelf regelen?

Belangrijk bij een verhuis, met of zonder ladderliften, is dat de omgeving te allen tijde veilig moeten zijn. U bent dus verantwoordelijk voor zowel de inboedel, als voor uw eigen veiligheid, maar ook voor de veiligheid van de verhuizers. Het is daarom verstandig om een ongevallenverzekering af te sluiten.

Bovendien is het in bepaalde gevallen ook nodig om een parkeervergunning te regelen bij de gemeente in Berlaar. Een verhuisfirma heeft namelijk een grote verhuiswagen die meerdere plaatsen in beslag neemt. De gemeente reikt verkeersborden uit die aangeven dat er tijdelijk een parkeerverbod geldt.

Uw inboedel veilig en professioneel laten verhuizen?

Een meubellift of ladderlift met verhuizers huren is de oplossing!

Verhuiswagen in Berlaar huren

Wanneer u gaat verhuizen is het slim om een verhuiswagen in te schakelen. Verhuisfirma’s beschikken vaak over meerdere verhuiswagens met bestuurders.

De prijs van een verhuiswagen met een inhoud van 20m³?

Ongeveer €60,- per uur. Dan komt er 1 verhuizer en 1 bestuurder mee. Liever meerdere verhuizers en een grotere wagen? Reken dan op €100,- per uur. Het is ook een optie om extra verhuizers te huren, u betaalt dan tussen de €30,- en €40,- per uur extra. Meer weten over de kosten? Vraag dan kosteloos offertes aan via het offerteformulier.

verhuiswagen met lift Berlaar

Verhuiswagen met lift

Naast de verhuur van een normale verhuiswagen is het ook een optie om een verhuiswagen met lift te huren. Dit is in feite een ladderlift met een platform op een verhuiswagen. Het voordeel hiervan is dat u geen extra kosten heeft voor de lift. Bovendien neemt het veel tijd uit handen op de verhuisdag. De kosten van een verhuiswagen met lift liggen rond de €80,- per uur.

Kosten verhuiswagen 2024

Soort verhuiswagen Inhoud Gemiddelde prijzen*
Verhuisbus
(+ 1 verhuizer & 1 bestuurder)
20 m³ €60,- per uur
Verhuiswagen
(+ 1 verhuizer & 1 bestuurder)
50 m³ €70,- per uur
Verhuiswagen met lift
(+1 verhuizer/bediener & 1 bestuurder)
50 m³ €80,- per uur
Verhuiswagen
(+ 2 verhuizers & 1 bestuurder)
50 m³ €100,- per uur
Per extra verhuizer nvt €30,- per uur (weekdagen)
€40,- per uur (zaterdag)
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vraag voor de exacte prijs gratis offertes aan.

Eenvoudig uw inboedel verhuizen?

Huur een verhuiswagen met lift in bij een verhuisfirma!

Andere verhuisservice nodig?

Naast het grote geschut zoals verhuiswagens en ladderliften zijn er ook andere services die een verhuisfirma in Berlaar kan aanbieden. Denk maar aan een liftservice, inpakdozen, dekens, touwen om uw mooie meubels veilig te verhuizen. Bij sommige verhuisfirma’s kan u bijvoorbeeld zelfs opslagruimte huren om uw meubels tijdelijk op te slaan.

Meubelbewaring

Gaat u verhuizen, maar is door omstandigheden uw nieuwe woonst nog niet klaar? Of heeft u spullen geërfd en heeft u geen plek voor deze spullen?

Dan is het een mogelijkheid om voor meubelbewaring te kiezen. Dit is een tijdelijke opslag voor meubels. Er zijn allerlei verhuisfirma’s die uw inboedel op kunnen slaan met meubelbewaring. Meubelbewaring is er in verschillende formaten. Zo is er een tijdelijke opslag vanaf 1m³. Deze boxen zijn vaak geklimatiseerd en beveiligd, zodat het weer niet in de meubels terechtkomt. Een opslagruimte van 10m³ kost gemiddeld €75,- per maand.

meubelbewaring

Wat is self-storage?

Self-storage is een kleine opslagruimte waar u uw goederen en inboedel opslaat. Dit is een tijdelijke opslagruimte. Voor particulieren is self-storage interessant omdat u dan de mogelijkheid heeft tot verhuur van boxen waar u uw spullen tijdelijk in opslaat. Het is ook interessant voor ondernemers of bedrijven, omdat de prijzen voor self-storage relatief laag liggen.

Is self-storage wel veilig?

Zeker, vaak zijn de boxen voorzien van camerabewaking, brandbeveiliging en bepaalde temperatuur- en vochtcontrole. Self-storage boxen zijn te huur vanaf 3m³ tot ruim 35m³. De prijs? Vanaf €5,- per m³ per maand.

Gemiddelde kosten meubelopslag

Kiest u ervoor om uw meubels op te slaan in een tijdelijke opslag, self-storage box of kiest u voor meubelbewaring? Dan zitten hier natuurlijk ook prijzen aan vast. Als u een gemiddelde opslagruimte huurt van 10m³, ligt de gemiddelde prijs op €75,- per maand.

Heeft u veel meubels en een piano die opgeslagen moeten worden?

De prijs voor een opslagruimte van 50m³ ligt rond de €310,- per maand. Self-storage is relatief gezien goedkoop. U heeft al vanaf €5,- per m³ per maand een box. Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Kosten meubelopslag 2024

Soort dienst Inhoud Gemiddelde prijs *
Meubelbewaring Een opslagruimte van 10m³
(max. opslag ter waarde van €5.000,-)
€75,- per maand
Meubelbewaring Een opslagruimte van 50 m³
(max. opslag ter waarde van €5.000,-)
€310,- per maand
Self-storage U bepaalt zelf de grootte van de inhoud Vanaf €5,- per m³ per maand
*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Exacte prijs weten? Gratis offertes vergelijken.

Meubelbewaring voor de beste prijs?

Vergelijk gratis offertes & bespaar op de totaalprijs!

Verhuiscontainer huren?

Steeds meer mensen die veel spullen hebben, kiezen voor een verhuiscontainer in plaats van een verhuiswagen. De container wordt op de dag voor de verhuizing bij uw woning in Berlaar geplaatst. De container wordt volgeladen en getransporteerd naar het nieuwe adres.

Voordeel is dat de verhuis van grote spullen heel gemakkelijk gaat. Bovendien wordt alles perfect geordend en opgestapeld, zodat het overzichtelijk blijft. Een container biedt enorm veel ruimte, hierdoor verkort u de tijd van de verhuis. Verhuiscontainers zijn te huur vanaf 33m³ tot zo’n 50m³.

verhuiscontainer

Wat kost het huren van een verhuiscontainer?

De kosten voor een verhuiscontainer lopen behoorlijk uiteen. Dit komt voornamelijk door de inhoud van de container. De gemiddelde prijs van een container van 5 m³ kost €150,- per maand.

Heeft u een grote container nodig?

Een container van 35m³ kost zo’n €1200,- per maand. Bekijk onderstaande tabel voor meer gemiddelde prijzen.

Prijzen verhuiscontainer huren 2024

Inhoud verhuiscontainer Gemiddelde prijs *
5 m³ €150,- per maand
10 m³ €300,- per maand
20 m³ €600,- per maand
30 m³ €1.000,- per maand
35 m³ €1.200,- per maand
*Let op: de genoemde prijzen zijn gemiddeld en incl. btw. Besparen op de kostprijs? Vergelijk gratis offertes.

Waarom liftservice Berlaar inschakelen

Bij een verhuis is het inschakelen van een liftservice uit Berlaar de ideale oplossing. Het grootste voordeel hiervan is dat u zich geen breuk hoeft te tillen. Bovendien is de kans dat uw interieur beschadigd een stuk kleiner. Daarnaast is een liftservice veel sneller dan wanneer u zelf alles tilt.

Een verhuislift met bediening heeft de volgende voordelen:

  • U hoeft zelf niet te tillen
  • De kans op beschadigingen is een stuk kleiner
  • Een liftservice is sneller

Nog tips nodig voor uw verhuis? Op deze pagina staan 10 handige tips om het verhuizen voor te bereiden.

verhuislift huren Berlaar

Verhuislift nodig? Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Wilt u uw verhuizing soepel laten verlopen? Kies dan voor de verhuur van een ladderlift. Een verhuisfirma met liftservice neemt de verhuis uit handen en zorgt dat uw complete inboedel veilig op het nieuwe adres komt te staan.

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen van het huren van deze liftservice?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt van maximaal 6 verhuizers een offerte op maat. Vergelijk de prijsopgaven onderling en bespaar op de kosten! De offerteservice is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast!

Gratis verhuis offertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Deelgemeenten van Berlaar:

Berlaar en Gestel

De postcode die bij deze deelgemeenten hoort:

2590