Door een verhuislift te huren in Ninove en een verhuisfirma in te schakelen, zorgt u ervoor dat de verhuis soepel verloopt. Verhuizers nemen uw verhuizing uit handen met het verhuren van verhuisliften of ladderliften. Deze liftservice is dé uitkomst wanneer u veel zware meubels en spullen te verhuizen heeft. Hier leest u alles over de prijzen van het huren van een verhuislift.

Start gratis offerteaanvraag!

De prijzen voor het huren van verhuisliften verschillen per verhuisfirma. Heeft u een elektrische lift nodig, een meubellift voor uw meubels of een speciale wasmachine lift? Geen probleem. De verhuislift service beschikt over diverse verhuisliften. Lees op deze pagina alles over de soorten verhuisliften, wat de kosten zijn en waarom het verstandig is om een liftservice in te schakelen.

verhuislift bij verhuisfirma Ninove

Voordelen van onze offerteservice:

  • De offerteservice is geheel gratis en vrijblijvend, u bent dus niet tot aankoop verplicht.
  • Vind eenvoudig en snel een verhuisbedrijf met lift voor uw verhuis.
  • Door gratis offertes te vergelijken bespaart u op de kosten!

Soorten verhuisliften

Wanneer u een stel verhuizers of een verhuisfirma uit Ninove inhuurt, zult u zien dat er allerlei soorten verhuisliften beschikbaar zijn. Denk aan een ladderlift, elektrische lift, meubellift, ladderwagen, pianolift of zelfs een speciale wasmachine lift. Benieuwd naar de verschillende soorten verhuisliften die u kunt huren? Lees hieronder meer over een verhuisliftservice.

Een verhuislift huren voor uw verhuis? Vraag dan altijd gratis offertes via de offertepagina. Door gratis offertes te vergelijken bespaart u op de kosten.

verhuislift Ninove

Standaard verhuislift

Een standaard verhuislift wordt ingezet bij een verhuis in Ninove tot de 5e verdiep. Onder een standaard verhuislift verstaan we een lift die geschikt is tot een hoogte van 16 meter. Deze verhuislift wordt op locatie gemonteerd door een verhuizer die de lift bedient. In veel gevallen komt de standaard verhuislift met een extra verhuizer. Zo verloopt de verhuis soepel en beschadigen uw spullen en meubels niet. De standaard verhuislift, zonder verhuizer, is te huren vanaf €90,- per dag.

ladderlift Ninove

Ladderlift Ninove

Verhuist u naar de 6e, 7e of 8e verdiep van een appartementencomplex of flatgebouw? Dan komt er een ladderlift aan te pas. Een ladderlift is een verhuislift die op een wagen gemonteerd is. De ladderlift heeft vaak een bediener en een of twee verhuismannen, zodat de gehele verhuizing veilig en snel verloopt.

Er zijn meer mogelijkheden! Er zijn een aantal verhuisfirma’s die ladderliften verhuren die tot de 18e verdieping gaan. In zo’n geval wordt de ladderlift een ladderwagen genoemd.

Een ladderlift met één bediener is op weekdagen voor gemiddeld €70,- per uur te huur.

elektrische lift Ninove

Elektrische lift Ninove

Bij een elektrische lift wordt de verhuislift voortgetrokken door een kleine vrachtwagen of bestelwagen. Het is een systeem dat zeer flexibel is en tot de 5e verdiep geraakt. Een elektrische verhuisliftservice is een ideale oplossing als u slecht ter been bent, u al aardig op leeftijd bent of u simpelweg wilt dat uw spullen zonder schade verhuisd worden. De gemiddelde prijs voor de elektrische lift (zonder bediener) is, op weekdagen, €100,- voor 1 dag.

Gratis verhuis offertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Ladderwagen in Ninove huren

Veel mensen denken dat er geen verschil zit tussen een ladderlift en een ladderwagen. Echter zit er wel degelijk verschil in de verhuisliftservice. Een ladderwagen heeft, dankzij de hoge ladder, een enorme reikwijdte. Bij een ladderlift gaat een liftbak met behulp van elektrische bediening over een ladder naar boven en beneden.

Heeft u een grote zware kast die niet door het trapgat past of gaat u verhuizen naar de 16e verdieping?

Ga dan voor een ladderwagen huren. Deze wagen reikt vaak tot de 18e verdiep en verhuist eenvoudig zware meubels en apparatuur die niet door het trapgat passen. Bij ladderliften en een ladderwagen komen vaak meerdere verhuizers mee, die zowel de verhuislift bedienen als ervoor zorgen dat het transport veilig gebeurt. Een ladderwagen huren, inclusief 2 bedieners kost op weekdagen zo’n €120,- per uur. In het weekend komt er een toeslag bij een ladderwagen huren, reken dan op €150,- per uur.

Wat kost een verhuislift/ladderlift?

U gaat verhuizen en heeft een verhuisliftservice ingeschakeld die over diverse verhuisliften beschikt. Natuurlijk wilt u weten wat de prijs is voor een dergelijke ladderlift of verhuislift.

Voor een standaard elektrische verhuislift liggen de prijzen rond de €100,- per dag.

Woont u op een hoge verdieping?

Dan is een ladderlift of ladderwagen de oplossing. Afhankelijk van het aantal bedieners en verhuizers dat meekomt, betaalt u voor een ladderlift met één bediener zo’n €70,- per uur op weekdagen en €90,- op zaterdagen. In onderstaande tabel vindt u meer gemiddelde prijzen van de liftservice.

Benieuwd naar de exacte prijzen? Vraag kosteloos en zonder aankoopverplichting offertes aan.

ladderlift prijs

Kosten verhuislift huren 2024

Soort lift Geschikt voor verdiep Gem. prijs weekdagen* Gem. prijs zaterdag *
Elektrische opbouwlift
Elektrische lift 1 t/m 3 €100,- voor 1 dag €100,- voor 1 dag
Ladderlift
Verhuislift + 1 bediener 1 t/m 6 €70,- per uur €90,- per uur
Verhuislift + 2 bedieners 1 t/m 6 €105,- per uur €130,- per uur
Ladderwagen
Ladderwagen + 2 bedieners 7 en hoger €120,- per uur €150,- per uur
Extra verhuizer 7 en hoger €30,- per uur €40,- per uur
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

Verhuisfirma in Ninove nodig?

Huur dan ook direct een verhuislift of ladderlift. Zo verhuist u eenvoudig en veilig zware meubels!

Verhuislift voor elke verhuis

Voor elk type verhuis in Ninove is er een verhuislift met bediening beschikbaar, of u nu op de 15e verdieping woont, uw piano moet verhuizen of zware meubels heeft. Verhuisliften zijn voor elke soort verhuizing te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische lift, een meubellift een lift speciaal voor uw wasmachine of een pianolift. Lees hieronder meer over de soorten liften.

Meubellift in Ninove

Heeft u veel meubels te verhuizen die te zwaar zijn om te tillen? Een meubellift huren in Ninove is de oplossing. Door de verhuur van een meubellift raken uw meubels niet beschadigd en wordt uw inboedel veilig verhuisd. Zo verhuist u bijvoorbeeld eenvoudig kasten, fauteuils, eettafel, dressoir of stoelen met een meubellift.

Gratis verhuis offertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Pianolift nodig bij een piano verhuis?

Beschikt u over een prachtige piano of vleugel en moet deze verhuisd worden? Een piano verhuis is een klus apart en moet dus door professionele verhuismannen gedaan worden. Niet alleen moet de piano goed ingepakt zijn ter beschadiging, het tillen ervan is ook een ding. Het is handig om een liftservice in de vorm van een pianolift in te schakelen. Een pianolift zorgt dat de piano niet beschadigd en veilig wordt vervoerd! Het is ook mogelijk om een pianokar te huren voor uw piano verhuis, deze heeft rupsbanden waardoor de lift de piano eenvoudig over een trap transporteert.

Video: piano verhuizen met pianokar

Benieuwd wat er mogelijk is? Bekijk de video!

Wasmachine lift bij wasmachine verhuizen

Zoals u weet is een wasmachine een groot, zwaar apparaat. Een wasmachine verhuizen is daarom geen pretje en vereist de nodige mankracht. Maar waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Kies voor de verhuur van een wasmachine lift voor een wasmachine verhuizen. Dit is een verhuislift die dankzij speciale wielen eenvoudig een trap opkomt. Een dergelijke wasmachine lift heeft een prijskaartje, maar zorgt wel dat u zichzelf geen ongeluk sjouwt wanneer u uw wasmachine gaat verhuizen.

Verhuislift Ninove; voor bedrijven en particulieren

Ladderliften of een verhuislift met bediening zijn zowel voor bedrijven als particulieren beschikbaar. Bent u eigenaar van een bedrijf en wordt uw pand te klein? Dan moet u verhuizen. Schakel een verhuisfirma in die een container of meerdere verhuiswagens tot zijn beschikking heeft. Verhuisliften of ladderliften zijn een ideale oplossing bij een bedrijfsverhuis. De liftservice staat te allen tijde voor u klaar: of u een bedrijf heeft of particulier bent.

liftservice Ninove

Waarom een verhuisfirma uit Ninove inschakelen?

Een verhuizing binnen Ninove of naar een andere gemeente is een hele onderneming die niet alleen veel tijd in beslag neemt, maar ook veel fysieke kracht eist.

Door een professionele verhuisfirma in te schakelen zorgt u ervoor dat de gehele verhuis uit handen wordt genomen. Verhuisfirma’s zijn gespecialiseerd in het verhuizen van allerlei soorten meubelen, denk aan een wasmachine, piano of massieve kast. Daarnaast biedt een verhuisfirma ook de verhuur van verhuisliften, ladderliften of een meubellift aan.

Wat moet u zelf regelen?

U kunt ervoor kiezen om een verhuisfirma of professionele verhuizers uit Ninove in te schakelen. Echter is het wel belangrijk dat u zelf ook een aantal dingen regelt. Zo moet de omgeving veilig zijn en is het verstandig om een verhuisverzekering af te sluiten. Niet alleen uw eigen veiligheid maar ook die van de verhuismannen moet gegarandeerd worden. Sluit daarom een ongevallenverzekering af. Mocht er iets gebeuren, bent u hier in ieder geval voor verzekerd.

Wat kan ik nog meer regelen?

In sommige gevallen is het nodig om een parkeervergunning aan te vragen bij uw gemeente. Zo is er genoeg ruimte voor de verhuiswagen met lift of voor de verhuiscontainer.

Wilt u uw meubelen en inboedel professioneel verhuizen?

Door een meubellift of ladderliften met verhuizers in te schakelen, gebeurt de verhuis vlot.

Verhuiswagen in Ninove huren

Voor uw verhuizing is het verstandig om een verhuiswagen met bediening te huren in Ninove. Waarom? Omdat u gemakkelijk al uw spullen in de wagen laadt en zorgt dat alles veilig en ongedeerd op uw nieuwe adres komt te staan. In veel gevallen hebben verhuisfirma’s meerdere verhuiswagens tot hun beschikking. Afhankelijk van de inhoud kost een verhuisbus gemiddeld €60,- tot €100,- per uur. Hoe meer extra verhuizers u wilt bij de verhuur, hoe hoger het kostenplaatje wordt. In de tabel hieronder vindt u meer gemiddelde kosten. Besparen op de kosten? Vraag dan kosteloos offertes aan via het offerteformulier. Vergelijk & bespaar!

verhuiswagen met lift huren Ninove

Verhuiswagen met lift

Een verhuisfirma biedt niet alleen normale verhuiswagens aan, het is ook een mogelijkheid om een verhuiswagen met lift te huren. Een verhuiswagen met lift is een wagen met een ladderlift erop. Ideaal aan een verhuiswagen met lift is dat u geen extra uitgaven heeft aan een aparte verhuislift. Meer weten over de prijs van een verhuiswagen met lift? Denk aan gemiddeld €80,- per uur, inclusief 2 verhuizers en een bestuurder.

Kosten verhuiswagen 2024

Soort verhuiswagen Inhoud Gemiddelde prijzen*
Verhuisbus
(+ 1 verhuizer & 1 bestuurder)
20 m³ €60,- per uur
Verhuiswagen
(+ 1 verhuizer & 1 bestuurder)
50 m³ €70,- per uur
Verhuiswagen met lift
(+1 verhuizer/bediener & 1 bestuurder)
50 m³ €80,- per uur
Verhuiswagen
(+ 2 verhuizers & 1 bestuurder)
50 m³ €100,- per uur
Per extra verhuizer nvt €30,- per uur (weekdagen)
€40,- per uur (zaterdag)
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vraag voor de exacte prijs gratis offertes aan.

Eenvoudig uw inboedel verhuizen?

Een verhuiswagen met lift is de oplossing. Vraag gratis offertes aan!

Andere verhuisservice nodig?

Uiteraard schakelt u niet alleen een liftservice in voor ladderliften, een verhuiswagen of verhuislift. Er zijn genoeg andere diensten die een verhuisfirma uit Ninove aanbiedt. Wat denkt u bijvoorbeeld van een inpakservice (bijvoorbeeld verhuisdozen inpakken), meubelbewaring of de verhuur van een verhuiscontainer? U leest hieronder meer over deze services.

Meubelbewaring

De naam zegt het al, maar meubelbewaring betekent dat uw meubels op een veilige plek bewaard worden. Het is een tijdelijke opslag voor uw meubels. Diverse verhuisfirma’s bieden de mogelijkheid voor het opslaan van meubels. Meubelbewaring is er in diverse vormen, denk aan diverse groottes, met of zonder klimaatregeling en wel of niet beveiligd.

Waarom kiezen voor meubelbewaring?

U kiest voor meubelbewaring als door onvoorziene omstandigheden uw nieuwe woning nog niet klaar is. Een andere reden kan zijn dat u allerlei spullen heeft geërfd en deze niet kwijt kunt in uw eigen huis. In beide gevallen is een tijdelijke opslag voor uw meubels een goede oplossing. Een opslagruimte van 10m³ kost gemiddeld €75,- per maand.

meubelbewaring Ninove

Wat is self-storage?

Self-storage is niet meer en niets minder dan een tijdelijke opslagruimte waar u bijvoorbeeld uw inboedel opslaat. Self-storage is zowel voor bedrijven als particulieren interessant. Waarom? Omdat de prijzen relatief laag liggen en u zelf kiest hoe groot u de opslagruimte wilt hebben.

Is dit een veilige optie?

Ja, self-storage is veilig. Vaak zijn de boxen en opslagruimten voorzien van brandbeveiliging en camerabewaking. Er zijn zelfs boxen die een bepaalde temperatuur hanteren en vochtcontrole hebben, zodat uw meubels mooi bewaard blijven. U huurt een self-storage box al vanaf €5,- per m³ per maand!

Wat kost meubelbewaring?

Een tijdelijke opslag voor meubelbewaring of self-storage is een simpele oplossing als u uw spullen niet kwijt kunt. Benieuwd naar de prijzen? Bij een grote opslagruimte van 50 m³ betaalt u gemiddeld €310,- per maand.

Slechts een kleine opslagruimte nodig?

U kunt ook kiezen voor een opslagruimte van 10 m³. De prijs? Ongeveer €75,- per maand. Let wel op: deze prijzen zijn gemiddeld en inclusief btw. Voor exacte prijzen doet u er goed aan om kosteloos offertes aan te vragen via het offerteformulier!

Kosten meubelopslag 2024

Soort dienst Inhoud Gemiddelde prijs *
Meubelbewaring Een opslagruimte van 10m³
(max. opslag ter waarde van €5.000,-)
€75,- per maand
Meubelbewaring Een opslagruimte van 50 m³
(max. opslag ter waarde van €5.000,-)
€310,- per maand
Self-storage U bepaalt zelf de grootte van de inhoud Vanaf €5,- per m³ per maand
*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Exacte prijs weten? Gratis offertes vergelijken.

Meubelbewaring voor de beste prijs?

Vergelijk altijd offertes en bespaar op de totaalprijs!

Verhuiscontainer huren

Een andere optie naast het inhuren van een verhuiswagen of verhuislift met verhuizers, is het huren van een verhuiscontainer. In een verhuiscontainer kunnen ontzettend veel spullen worden opgeslagen.

Waarom een verhuiscontainer huren?

De container wordt de dag voordat uw verhuis gepland staat, bij uw woning neergezet. Het verhuisbedrijf zorgt dat de container volgeladen wordt met al uw spullen: verhuisdozen, meubels en andere dingen. Zit de container vol? Dan wordt deze naar uw nieuwe adres gebracht. Het voordeel van een container is dat het overzichtelijk blijft.

verhuiscontainer

Wat kost het huren van een verhuiscontainer?

Natuurlijk is de verhuur van een verhuiscontainer niet kosteloos. Wat de exacte kosten zijn, is lastig te zeggen omdat dit afhangt van de inhoud van de container. U heeft vanaf 5 m³ al een container. De startprijs daarvan ligt rond de €150,- per maand.

Heeft u veel spullen of verhuist u uw bedrijfsinboedel met de container? Dan is een container van 30 of 35 m³ aan te raden. De prijs? Vanaf €1.000,- per maand.

Prijzen verhuiscontainer huren 2024

Inhoud verhuiscontainer Gemiddelde prijs *
5 m³ €150,- per maand
10 m³ €300,- per maand
20 m³ €600,- per maand
30 m³ €1.000,- per maand
35 m³ €1.200,- per maand
*Let op: de genoemde prijzen zijn gemiddeld en incl. btw. Besparen op de kostprijs? Vergelijk gratis offertes.

Waarom liftservice Ninove inschakelen

Een liftservice in Ninove in de vorm van een elektrische lift met bediening is handige service bij uw verhuis. Door verhuizers in te schakelen en een verhuislift te huren, wordt nagenoeg al het werk uit handen genomen. U hoeft niet zelf te tillen, de meubels en inboedel raken minder snel beschadigd en de liftservice is een stuk sneller.

Allemaal fijne voordelen:

  • Een liftservice is een stuk sneller dan wanneer u dit manueel laat doen.
  • De verhuislift tilt alle meubels, zo hoeft u dit zelf niet te doen.
  • De kans dat meubels beschadigen is relatief klein.

Nog tips nodig voor uw verhuis? Op deze pagina staan 10 handige tips om het verhuizen voor te bereiden.

verhuislift huren Ninove

Verhuislift nodig? Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Zorgen dat uw verhuis soepel verloopt? Een verhuisfirma met liftservice is de oplossing. Verhuisfirma’s beschikken vaak over verschillende verhuisliften, waaronder een ladderlift, ladderwagen, meubellift of wasmachine lift. Zij nemen uw volledige verhuizing uit handen en brengen uw inboedel veilig op de plek van bestemming dankzij een verhuislift met bediening. Wilt u weten wat de liftservice kost voor uw verhuis?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt gratis en vrijblijvend een aantal offertes van verhuizers uit uw regio. Door de offertes onderling te vergelijken vind u eenvoudig de juiste verhuisfirma uit Ninove. Bovendien weet u zeker dat u niet te veel betaalt.

Gratis verhuis offertes vergelijken?

Gratis - Vrijblijvend

Deelgemeenten van Ninove:

Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare en Outer

De postcodes die bij deze deelgemeenten horen:

9400, 9401, 9402, 9403, 9404, 9406